Waarom repareren?

Telefoon kapot! Wat nu?

Zit er een barst in je scherm? Dit kan erg vervelend zijn. Het kan er voor zorgen dat bepaalde delen van je scherm niet goed zichtbaar meer zijn. Of erger nog: je beeldscherm reageert helemaal niet meer.

Welke reparaties voeren wij uit?

De stoffen die gebruikt worden voor het maken van een telefoon zijn erg schadelijk voor het milieu. Om deze reden is het belangrijk om de productie van smartphones zo laag als mogelijk te houden. Wij  vervangen beeldschermen, herstellen laadingangen, onderzoeken waterschade, vervangen de achterkant, vervangen de oorspeaker, vervangen de camera, vervangen de aan & uitknop, repareren koptelefoon aansluitingen en herstellen uw software. Dit zijn de meest voorkomende smartphone reparaties.

Scherpe stukjes glas kunnen uit het scherm vallen

Wanneer je telefoon is gebarsten kan het zijn dat er een klein scheurtje in je scherm zit. Maar het kan ook zijn dat je hele scherm gebarsten is. In dit geval is het mogelijk dat er na een tijdje stukjes glas loslaten. Deze splinters zijn vaak scherp en daardoor gevaarlijk op het moment dat ze in je gezicht of ogen komen. Met name kinderen lopen risico om hiermee in aanraking te komen.